SEB + Apple Pay = Sant? Funkar om du vill!

Vi är många som inte tror det är sant, men SEB stöder fortfarande INTE Apple Pay. År 2021. Till och med den gamla rivalen Handelsbanken har Apple Pay sedan nästan ett år tillbaka. SEB utmärker sig nu som den verkliga stofilen och är nu den enda bland storbankerna som inte stöder Apple Pay. Många har gjort som jag, tröttnat på storbankerna och skaffat ett kostnadsfritt kreditkort som stöder Google Pay och Apple Pay. Det är mycket lättare än att byta bank.

SEB Apple pay

Enda sättet för SEB att avancera från bottenpositionen när det gäller betalning med mobilen är att lansera både Apple Pay och Google Pay väldigt snart. Då slår SEB nämligen SHB på fingarna, eftersom Handelsbanken inte har Google Pay än. Ja, du läste rätt. Det går inte fort när storbankerna ska lansera ny teknik.

Artikeln fortsätter under annonsen


Vet du något mer om SEB:s eventuella lansering av Apple Pay? Eller har du synpunkter i ämnet? Lämna gärna en kommentar nedan.

När ansluter sig SEB till Apple Pay?

Mycket bra fråga, folk har sedan 2017 ställt frågan till SEB. När kommer Apple Pay till SEB:s kunder? Svaret blir samma varje gång, år efter år. Formuleringen varierar, men budskapet är detsamma. De vet inte när eller ens OM SEB kommer ansluta sig till Apple Pay.

“I nuläget har vi ingen information om och när vi kommer att ansluta oss till tjänsten. Vi kommer självklart gå ut med information så fort vi vet något mer i denna fråga.”

SEB på Facebook

Hur funkar Apple Pay med SEB?

Kort från SEB har inte stöd för Apple Pay. Om du inte vill byta bank, fortsätta använda SEB och Apple Pay, läs svaret nedan “Hur använder jag Apple Pay med SEB?”

Varför finns inte SEB i Apple Pay?

SEB har valt att inte ansluta sig till Apples tjänst Apple Pay. Troligen är det en kostnadsfråga. Frågan är bara vad irriterade SEB-kunder och förlusten av några kunder kostar?

Varför funkar inte Apple Pay med SEB kort?

Bankkort från SEB stöder inte Apple Pay, eftersom banken inte har något avtal med Apple.

Hur använder jag Apple Pay med SEB?

Det enklaste för dig som vill fortsätta använda SEB som bank är att skaffa ett kreditkort utan årsavgift, som har stöd för Apple Pay. Då kan du t.ex. få en månadsfaktura med alla kortköp, som e-faktura eller autogiro som dras från ditt SEB-konto. Detta är ett enkelt sätt att få Apple Pay att fungera med SEB som bank.

1 comment for “SEB + Apple Pay = Sant? Funkar om du vill!

  1. Jag kommer att gå till handels banken imorgon och avsluta allt samröre med SEbanken för deras otrevliga bemötande, man behöver boka tid och de har ingen service kvar.Jag hoppas att man i stort sett kan slippa bank id. Kombinationen Ipad, Visa betalkort och Apple wallet verkar säkert och givetvis Handelsbanken.Hejdå SE banken för gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *