Huawei Freebuds Pro 2 – Snart i Sverige?

Huawei har nyligen lanserat uppföljaren till populära Freebuds pro, kreativt döpt till Huawei freebuds pro 2. Den största nyheten i Freebuds pro 2 är förbättrad ljudkvalité genom ett samarbete med Devialet. Det sitter nämligen dubbla drivenheter (högtalare) i dessa nya trådlösa in-ear hörlurar. Den aktiva brusreduceringen (ANC) ska även vara något bättre. Hörlurarna är också IP54-klassade, vilket betyder att de klarar vattenstänk.

Huawei freebuds pro 2 silver

Freebuds pro recension – Min erfarenhet av “gamla” modellen

Det låter välkommet med bättre ANC i pro 2, för freebuds pro har en ok ANC, men inte fantastisk. Jag har själv ägt ett par Freebuds pro i ett drygt halvår. Ljudkvalitén för samtal och musik tycker jag är bra, men ANC presterar lite sådär. Den är bra på att släcka ut bakgrundssorl (t.ex. lunchrestaurang) och dovt oväsen, men inte så bra på att filtrera bort distinkt prat. Batteritiden är acceptabel, men imponerar inte. Har du många Teams-möten så behöver du ladda hörlurarna i fodralet under dagen. Som tur är laddas hörlurarna upp väldigt snabbt i fodralet. Det mest positiva med Freebuds pro är att du får mycket för pengarna. Det är svårt att hitta bättre in-ear hörlurar till en prislapp på runt 1200 kr (i skrivande stund).

Artikeln fortsätter under annonsen


Var kan man köpa Freebuds pro 2?

Freebuds pro 2 finns att köpa på andra marknader. Jag har sett att de också finns att beställa på Amazon.se för från 2254 kr (ej i lager när detta skrivs). Men när släpps modellen i vanliga butiker? Kommentera gärna om du vet.

Recensioner av Freebuds pro 2 (videos)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *