Handelsbanken lanserar Apple Pay! Men, Google Pay då?

Apple pay logo

Handelsbanken skickade idag ut ett nyhetsbrev om att de lanserar Apple Pay. Äntligen, efter många års väntan händer det. Handelsbanken är sällan först med ny teknik och fallet Apple Pay är inget undantag.

Själv skaffade jag för ett bra tag sedan ett Klarna-kort, för att kunna använda Apple Pay och numera Google Pay. Vem orkar vänta på mossiga banker? 🙂
Lösningen för dig som har Handelsbanken eller SEB och vill kunna använda Google Pay? Andra bankers gratis kort som fungerar med Google Pay.

Artikeln fortsätter under annonsen


Vill du komma igång med Apple Pay med ditt Handelsbanken-kort, surfa in på denna länken. Det ska fungera med privatkort av typen Mastercard och Maestro.

För dig som inte är haj på Apple Pay och Google Pay, så handlar det om att kunna betala med hjälp av mobilen. Istället för att blippa med kortet så kan du blippa med telefonen. Detta görs genom att du registrerar ditt kort i mobilen.

Se även videon om Apple Pay nedan.

När kommer Google Pay till Handelsbanken?

Frågan jag och många andra nu ställer sig är, när kommer Google Pay till Handelsbankens kunder? Jag har ännu inte hittat något svar på frågan, men lovar att uppdatera inlägget när mer information finns. Vill du inte vänta på Handelsbanken, så kan du istället skaffa ett extra kostnadsfritt betalkort som funkar med Google Pay. Du behöver inte byta bank.

Vet du något om releasedatum för Google Pay hos Handelsbanken? Kommentera gärna nedan!

1 comment for “Handelsbanken lanserar Apple Pay! Men, Google Pay då?

  1. Ställde denna fråga till Handelsbanken idag, får bara svaret att de inte har någon info. Bad om att få svar av någon ansvarig och får då svaret som jag länkar till här.

    Pinsamt dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *