Tävling: Vinn appen TrueCaller till iPhone (10 vinster)

TrueCaller har varit vänliga nog att låta mig tävla ut 10 stycken fullversioner av appen TrueCaller till iPhone. TrueCaller skyddar mot oönskade samtal, uppdaterar dina kontakter med adresser och har nummersökning för 25 länder. En praktisk app som de flesta har nytta av! Läs mer om appen här.

Tävla

Skriv en kommentar nedan med en motivering varför just du ska vinna en licens till TrueCaller. OBS: Tänk på att skriva en giltig mailadress i fältet för mailadress…

Artikeln fortsätter under annonsen


Kommer du inte på en bra motivering så kan du alltid tipsa om den eller de appar till iPhone som du använder mest.

Tävlingen avslutas senast 2011-03-31 (tidigare om 10 st riktigt bra motiveringar inkommit).

17 comments for “Tävling: Vinn appen TrueCaller till iPhone (10 vinster)

 1. Letar ständigt efter nya riktigt smarta appar som kan underlätta livet – som småföretagare har jag en känsla av att truecaller kan vara just en sådan app!

 2. Har stora problem med att massa telefonförsäljare etc dagligen ringer till mitt nummer. Skulle vara intressant att vinna en truecaller för att se om den ev hjälper mig att minska dessa samtal.

 3. TrueCaller verkar ju vara en drömapp. Just nu har jag ca 30 olika kontakter som alla heter “Reklam”. Tänk att kunna ha alla skitnummer samlade under en enda kontakt!

 4. Använder min mobil både som jobb och privatsamtal. Då jag arbetar mycket med internationella kunder så kan det vara skönt att se vilka personer som ringer ifall jag missar ett samtal, istället för att gissa mig fram ett ex: 13 siffrigt nummerkombination varjegång jag svarar.

 5. TrueCaller – tänk så underbart att få alla hundratals kontakters adresser enkelt uppdaterade. Bara att slippa alla reklamsamtal är en dröm!

 6. Eftersom jag har många kontakter i min adressbok som saknar adress och vill ha dom kompletterade, men inte har tid att söka efter informationen på egen hand, Då är TrueCaller appen perfekt för mig. Ett enkelt fingertryck och appen söker igenom 251 312 401 telefonnummer i 27 länder med respektive adress för att uppdatera min adressbok. FANTASTISK FÖR EN LAT KILLE SOM MIG 😉

 7. “Jag har blivit gammal och slapp,
  vill förenkla livet med en smart app,
  telefonen har ju blivit min externa hjärna,
  med denna app blir jag nummerfixarstjärna.”

 8. ” min dotter vill en iphone ha, därför får den fixa, jag .
  Billigt blir det ju för mig, om jag vinner den av dig ! “

 9. Ordning och reda på vänner och nummer, det låter precis som min grej. En app som mig passar, som andra utklassar, så ge den nu gärna till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *