Tävling: Tipsa om iPhone appar och vinn en bra app


Tipsa om de iPhone appar du tycker är bäst genom att lämna en kommentar nedan. Kanske tipsar du om:

 • De appar du använder mest?
 • Appar som löser ett speciellt problem på ett bra sätt?
 • Bästa spelen?
 • Appar som är optimerade för och utnyttjar iPhone 4 på ett bra sätt?

De bästa tipsen belönas med bra appar! Tipsa gärna om flera olika appar.

Artikeln fortsätter under annonsen


Skriv gärna tipsen enligt följande exempel:

Appens namn: TextTV
Användningsområde/Motivering: Läs SVT text direkt i iPhone. Enkel idé, utförd på ett bra sätt.
iTunes-länk: http://itunes.apple.com/se/app/texttv/id323994185?mt=8

Tips: iTunes-länken får du fram genom att i iTunes högerklicka på appens namn och välja “Kopiera länk”.

Kopiera och använd gärna den här mallen när du kommenterar (iTunes-länk är inte obligatorisk, men den uppskattas då den underlättar för läsare att hitta rätt i App store):

Appens namn:
Användningsområde/Motivering:
iTunes-länk:

Vinster – Bra appar förstås!

asphalt 5 iphone screenshotBaserat på inkomna rekommendationer av appar och motiveringar så utser jag 5 vinnare, som vinner varsin app från App store (App store gåva som skickas till dig per mail).

 1. 49 kr till 1 st valfri app i App store. Kanske SimCity deluxeSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till SimCity deluxe i App store??
 2. 38 kr …
 3. 22 kr… Kanske Asphalt 5Skanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Asphalt 5 i App store? som nu har uppdaterats med bättre grafik för nya displayen på iPhone 4
 4. 15 kr…
 5. 7 kr…

Lycka till!

Lite formaliteter:
Tävlingen slutar den 31 augusti, men jag förbehåller mig rätten att avvakta med att utse vinnare tills det finns tips om minst 50 st olika bra appar. Du får lämna hur många tips du vill, men varje person kan vinna max en (1) app. De som twittrar om det här inlägget kommer även automatiskt dyka upp som en kommentar här nedan.

25 comments for “Tävling: Tipsa om iPhone appar och vinn en bra app

 1. Appens namn: Track & Field

  Användningsområde/Motivering: Litet retrospel i lite ny tappning för oss som satt och tryckte det snabbaste vi kunde på joystick-knapparna på 80-talet.

 2. Antal app-tips: jag tolkade det som att man får ge flera app-tips, men att man bara kan vinna en app. Var det rätt tolkat? Kanske kan detta förtydligas i “Lite formaliteter” som ligger sist i inlägget, där låter det som att man bara får ge ett app-tips.

 3. @Anders
  Om du ändrade i formuleringen tycker jag inte det blev tydligare. Vet inte om det är något stort problem eftersom tipsen inte haglar in, men rätt ska ju vara rätt… 🙂

  “Max en (1) app per person.” skulle kunna ändras till “Varje person kan max vinna en app, men det går bra att tipsa om flera appar.”

 4. Myrkrig :

  @Anders
  Om du ändrade i formuleringen tycker jag inte det blev tydligare. Vet inte om det är något stort problem eftersom tipsen inte haglar in, men rätt ska ju vara rätt… :)

  ”Max en (1) app per person.” skulle kunna ändras till ”Varje person kan max vinna en app, men det går bra att tipsa om flera appar.”

  Har nu uppdaterat texten, tack för påminnelsen.

 5. iKörkort är en perfekt app till alla som ska börja övningsköra, bra frågor och bra information. Med denna app klarade en av mina närmaste vänner körkortet. Ska själv snart börja övningsköra, kommer att använda denna då 😀

 6. I en tid av politisk ovisshet när många är lite nedstämda kan vi i alla fall glädja er med att vårt kanske största i-landsproblem nu är löst! – En iPhone-app som hjälper dig välja matställe!
  Tidigare har vi likt många andra bränt 30 min av lunchen på att traska runt halva stan utan att kunna bestämma oss. Ett minne blott nu! MealGame slumpar fram vilket ställe ni skall äta på. Enkelt att hitta restauranger nära er eller lägga till egna.

  Appen är helt gratis och vi hoppas fler än oss skall ha nytta av den och få lite trevligare luncher fram över.

  Pris: Gratis!

  iTunes-länk:
  http://itunes.apple.com/se/app/mealgame/id388970542?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

  Länk till hemsida: http://www.mealgame.com

 7. Appens namn: Waze

  Användningsområde/Motivering: Gratis GPS-navigering på ett lite nytt och annorlunda sätt. Det här programmet bygger på användarnas engagemang eftersom kartan och rutterna byggs upp efter hand av oss användare. Ju fler vi blir dessto bättre kartor.

  Pris: Gratis

 8. Varför skulle jag komma på en bra app-idé och låta er sno den och tjäna pengar på den? Det är vad detta handlar om. “Tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *