Morningscore 3.0 ute nu – Vad är det? – SEO

SEO-verktyget Morningscore släpps idag officiellt i version 3.0. Jag har tidigare skrivit kort om Morningscore i mitt tidigare inlägg om sökmotoroptimering och hur man kan synas bättre på Google.

Version 3 av verktyget är omdesignat både i backend och framförallt i frontend. Det finns ett helt nytt Dashboard som ger en bra översikt över konkurrenter, keywords, webbplatsens hälsostatus m.m.

Artikeln fortsätter under annonsen


Vad är Morningscore?

Morningscore är ett verktyg för sökmotoroptimering, som har lånat idéer från spelindustrin för att göra SEO roligt och även lätt att använda för nybörjare.

Se bilderna här bredvid på gränssnittet i SEO-verktyget, specifikt Dashboard (startsidan), Health (sajtens hälsostatus) och Rank tracker (vilken position dina valda nyckelord har på Google just nu).

Själva siffran Morningscore sätter ett värde på resultatet av ditt SEO-arbete och förklaras i videon här.

Vad verktyget Morningscore handlar om och varför du ska använda det.

Morningscore firar sin release av 3.0

Helt galen video…

Testa Morningscore utan kostnad

Du kan testa verktyget i 14 dagar, utan några förpliktelser. Efter att du registrerat dig kommer du också få möjlighet att boka en gratis personlig genomgång av verktyget via Google meet med en produktspecialist på Morningscore. Jag har själv fått videogenomgången för att se hur jag kan använda verktyget för mina egna sajter. Det fanns också möjlighet att ställa frågor om verktyget.

Är du nyfiken på SEO och vill förbättra din synlighet online? Kanske använder du redan något konkurrerande verktyg för sökmotoroptimering som Wincher, Seomoz, Semrush eller Ahrefs? Testa Morningscore, du har inget att förlora, förutom lite tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *