Jag testar E-handel – Lanserar RaketHelikopter.se

Jag har länge velat starta en E-handelssajt från grunden och nu är det dags. Nu lanserar jag RaketHelikopter.se, där du kan beställa rakethelikoptrar.

Rakethelikopter, vad är nu detta för något? En rolig utomhusleksak för såväl gammal som ung. Kul på Halloween och även ett bra ljudlöst alternativ till fyrverkerier. Se videon nedan för en snabb introduktion.

Artikeln fortsätter under annonsen


Hur jag byggde min E-handelssajt

Rakethelikopter.se är baserad på WordPress (samma plattform som denna blogg) och med ett tillägg för E-handel som heter WooCommerce. För att hantera betalningar har jag integrerat mot Klarna CheckOut. Det gör att det är enkelt och tryggt för köpare att betala.

Temat jag använder heter Storefront och kan sägas vara standardtemat för WooCommerce. Det är mycket avskalat, på gott och ont. Jag har gjort några anpassningar i temat, bland annat för att det ska passa bättre i mobilen.

Har du feedback om sajten, lämna gärna en kommentar nedan!

Och jo, varmt välkommen att surfa in på Rakethelikopter.se och läsa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *