Vill ha SVD bara på helgerna, med rabatt

Nu har jag testat Svenska Dagbladet (SVD) gratis under några veckor på helgerna (fredag, lördag, söndag). Genom det förband jag mig att utvärdera tidningen. SVD kommer få goda omdömen av mig, rent journalistiskt är den bra och layoutmässigt känns den klassisk men ändå fräsch. Näringsbilagan är mycket trevlig och har även IT-inslag, vilket jag uppskattar. På det negativa kontot registreras att SVD ibland kan kännas lite för “stockholmsorienterad” och annonserna känns därigenom inte så relevanta för mig.

Det verkligt positiva är att SVD erbjuder helgprenumeration. Jag har ingen rutin att läsa tidning på vardagar och jag tar mig inte tid att göra det. Oftast blir det lite webbnyheter och Rapport på TV i bakgrunden.

Artikeln fortsätter under annonsen


Därför blev jag lite missnöjd när SVD inte erbjöd mig rabatt på fortsatt helgprenumeration. De erbjöd halva priset på normal prenumeration under 3 månader, vilket i och för sig är billigt, men det tar emot att kasta massa olästa tidningar varje vecka.

Så när ni ringer mig nästa gång SVD, ge mig rabatt på det jag vill ha, så har ni en ny kund! Har ni tur beställer jag en helgprenumeration ändå, men jag ska vänta lite och se om det dyker upp något erbjudande först. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *