Tyskland vinner fotbolls-EM, nu har jag tippat topp 4!

Förlåt mig Svenska fotbollslandslaget, jag hoppas ni går hela vägen i fotbolls-EM, men i veckans jobbtips så måste jag tippa med hjärnan. Spanien vinner Sveriges grupp D och Sverige går vidare till kvartsfinal som tvåa i gruppen.

I övrigt tippar jag att grupp A vinns av Portugal, med Tjeckien som tvåa. Grupp B vinner Tyskland, Kroatien tvåa. Grupp C är tuff, men jag tror på Italien som etta och Frankrike som tvåa. Grupp D som tidigare nämnt, Spanien vinner och Sverige blir tvåa.

Artikeln fortsätter under annonsen


Detta ger kvartsfinaler mellan Portugal-Kroatien, Tjeckien-Tyskland, Italien-Sverige (vilken match det kan bli!), Frankrike-Spanien (trist att två så bra lag kan mötas redan i kvarten).

Fyra ska bort i kvarten och mitt tips är semifinaler enligt följande: Portugal-Tyskland, Italien-Spanien.

Detta bäddar för en klassisk final mellan Tyskland och Italien, där Tyskland tar hem mästerskapet!

Topp 4 blir alltså enligt mig: 1. Tyskland, 2. Italien, 3. Portugal & Spanien. (ingen bronsmatch i EM vad jag vet)

Vad tror ni om mitt tips? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *