Tips om Spotify invites och alternativ till Spotify

Då och då får jag kommentarer eller mail med frågor om Spotify. Det vanligaste mailet ser ut ungefär så här:

“Har du någon Spotify invite till mig? Snälla, jag är heeeeelt desperaaaat… snälla? osv osv”

Tyvärr har jag inga invites till Spotify, men däremot delar jag gärna med mig av mina tips.

Artikeln fortsätter under annonsen


Mina tips för att få tillgång till Spotify

  • Spotify open kräver ingen invite och ger 20 h gratis lyssning per månad.Spotify logo
  • Försök hitta folk som ger bort invites i bloggar och tävlingar. Jag byggde www.hittainvite.se just för detta. Sajten uppdateras löpande och visar alltid de senaste blogginläggen om spotify invites. Det brukar dyka upp någon utdelning eller tävling varje dag. Bäst chans att vara först först till kvarn och hitta invites före andra har du om du följer RSS-flödet på [länk borttagen då sajten inte finns kvar längre], för då får du reda på nya blogginlägg om spotify nästan direkt efter att de skrivits.
  • Du kan köpa Spotify premium för 99 kr/mån. Om du säger upp premium, så övergår kontot till ett gratiskonto. (När man köper premium får man dessutom invites som man kan dela med sig av)
  • Det finns bra alternativ till Spotify. Grooveshark är en musiktjänst som påminner om Spotify.

1 comment for “Tips om Spotify invites och alternativ till Spotify

  1. […] Continue here: Tips om Spotify invites och alternativ till Spotify | OmTeknik.se […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *