Test av iPhone 3GS, flera länkar

iphone 3gsHar läst några olika tester av Apple iPhone 3GS. Det senaste i raden av tester jag hittat är GP:s Teknik & trender, som ger 3GS full pott, 5 fyrar! En trevlig detalj i GP:s test är att recensenten tagit egna testbilder och testfilmer. Mycket bra!

Bilderna ser fina ut, klart bättre än de från den tidigare modellen av iPhone. Jag kan konstatera att autofokus är ett verkligt lyft. Filmerna ser också bra ut. 3GS har ju möjlighet att videofilma i upplösningen 640×480.

Artikeln fortsätter under annonsen


Medan jag funderade på att publicera detta inlägg hittade jag ytterligare ett test på IDG. De har också utvärderat kameran, men tyvärr är testbilderna så små att man inte kan dra några egna slutsatser om kvalitén. GP-recensionen ovan bjuder på bilder i fullformat.

Datormagazin och Mobil har tidigare också testat iPhone 3GS, dock den engelska versionen.

Den korta sammanfattningen är att iPhone 3GS drygar ut Apples försprång när det gäller användarvänlighet och bygger på med en del efterfrågad funktionalitet som t.ex. videofilmning och röststyrning. 3GS är möjligen inte fulländad på alla punkter, men lämnar ändå konkurrenterna en bit efter sig på många områden.

Posta gärna fler test-länkar i kommentarer nedan! 🙂

1 comment for “Test av iPhone 3GS, flera länkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *