Telenors priser på iPhone 3GS klara

Nu har även Telenor publicerat sina priser på iPhone 3GS och IDG har skrivit en artikel i ämnet. Du kan jämföra priserna via mitt tidigare inlägg om Telias iPhone-priser. För priser hos Tre, se Tres hemsida. För reflektioner kring priserna hos Tre se Teknik & Trender och IDG.

iphone 3gsNu sitter man och väntar på att någon gör en bra jämförelse mellan de olika operatörernas priser och abonnemangsalternativ. Har du något tips på bra jämförelser? Kommentera gärna med länk nedan.

Artikeln fortsätter under annonsen


Eftersom jag redan har en iPhone 3G, så kommer jag nog inte stå och köa på fredag den 31 juli när iPhone 3GS släpps (jo, man kan förstås ändra sig ;)). Förra året köade jag för iPhone 3G. Var på en Telia-butik ca 30 minuter innan öppningsdags och fick en nummerlapp. Sedan tog det drygt 3h innan det blev min tur.

Mitt sug efter 3GS är förstås stort, men inte lika stort som det var efter 3G. Jag har kvar knappt 6 månader bindningstid hos Telia. Har hittills inte hittat något sätt för mig att förlänga mitt befintliga abonnemang hos Telia. När jag senast kollade Telias hemsida kunde man förlänga befintliga abonnemang med ingen eller upp till 3 månaders bindningstid kvar. Själv skulle jag gärna se en förlängning med 12 månader på befintligt abonnemang, men mobiloperatörerna vill förstås låsa upp oss så länge som möjligt. En teori är att så länge folk är desperata efter iPhone 3GS, så kan de erbjuda långa bindningstider och höga fasta kostnader? När hajpen har lagt sig kanske fler abonnemangsformer dyker upp.

Den observante noterar att Telenor även säljer iPhone 3GS utan abonnemang, dock operatörslåst till Telenor. iPhone 3GS 16 GB 6831 kr, iPhone 3GS 32 GB 7800 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *