Test av hörlurar – Wicked audio tour

Efter några veckor med ett par Wicked audio tour kan jag konstatera att detta är ganska kompetenta hörlurar. Dessutom har de mikrofon med svarsknapp. Hörlurarna kändes till en början lite rangliga och designen i rött och blått fick mig att haja till lite (lurarna finns även i Gold). Men, smaken är olika och det är väl just det som är tanken med dessa lurar, att designen ska sticka ut lite från mängden. Hörlurar med attityd!

Wicked audio har lyckats klämma in en ganska rejäl drivenhet på 40 mm i dessa lurar, trots den relativt kompakta storleken. Detta ger möjlighet till rejält med bas, för den som så önskar. Det saknas möjligen lite detaljer, men för den här prisklassen är ljudet riktigt bra! Har du fortfarande de hörlurar som följer med till din telefon, så är detta ett rejält lyft!

Artikeln fortsätter under annonsen


wicked audio tour

Wicked tour är hopfällbara, till en viss gräns i alla fall. Jag tycker de är ganska komfortabla att ha på sig. Jag tycker alla lurar av den här typen gör att öronen känns lite trötta efter en stund. Däremot klämmer Wicked tour inte nämnvärt uppe på huvudet, vilket jag annars brukar ha problem med (är glasögonbärare och verkar vara extremt känslig för sådant som klämmer på huvudet). De är lätta, vilket är bra för dig som reser.

Det finns två riktigt bra saker med dessa lurar, för alla iPhone-fantaster:

  • Hörlurarna är kompatibla med Apples bumper (till iPhone 4). Kontakten är nämligen såpass liten att den precis går att ansluta. För stor kontakt är annars ett vanligt problem på andra stora hörlurar som inte främst är avsedda för mobiler.
  • På sladden finns det mikrofon med svarsknapp! Jo, du behöver inte ta av dig lurarna för att svara på inkommande samtal.

Sammanfattningsvis är Wicked audio tour ett par prisvärda hörlurar. Stort plus för mikrofonen!

Wicked audio tour kostar när detta skrivs 349 kr på cdon.com. Se aktuellt pris här på Prisjakt.

Tävling – Vinn hörlurar

Vinn ett par Wicked audio tour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *