Tävling: Vinn ett par hörlurar, Wicked audio tour

wicked audio tourNu har du chansen att vinna ett par Wicked audio tour. Perfekta hörlurar för dig med iPhone, eftersom hörlurarna har mikrofon på sladden.

Skriv en kommentar till det här inläggen (se nedan) och motivera varför just du ska vinna hörlurarna. Lycka till!

Artikeln fortsätter under annonsen


Tävlingen pågår till 31 januari och vinnaren kontaktas via mail.

Tävlingen avslutad

Tack till alla som deltog! Tävlingen är avslutad och vinnare av hörlurarna blev Edvin S. Stort grattis.

Edvins vinnande motivering löd:

För att en bussfärd på 50 minuter varje morgon, är ren tortyr
då jag utan musik försöker stå i bestyr
Och då jag är student är ekonomin kass
Vilket innebär att jag trots att jag är musikfreak ej har ett par lurar med klass
Så låt mig vinna dessa och glida runt med stass
I lurar fina och röda + en mikrofon som är riktigt vass !

31 comments for “Tävling: Vinn ett par hörlurar, Wicked audio tour

 1. Som ständigt skjutsande 3-barnsfar har jag ofta på mig mitt originalheadset från Apple för att ha händerna fria och kunna ta samtal. Detta headset har nu börjat glappa och bråka med mig.
  Med ett par Wicked audio tour skulle jag bli Järfällas coolaste farsa!

 2. Dessa oerhört snygga hörlurar skulle göra mitt dagliga pendlande till en fröjd, då min katt nyligen har gnagt av sladden till mina förra sitter jag nu på mina tågresor utan varken musik eller möjlighet till att se serier eller film. Skulle jag vinna dessa kommer katten få en high five som tack för motivationen till att tävla.

 3. Dessa vill jag vinna eftersom jag enligt min tonårige son har en musiksmak som ett fån. Jag får fullt ös in i örat – och alla andra slipper höra’t …

 4. Går var dag tillsammans med våra tre hundar och två småtjejer i skogen när de sover middag. Hade varit trevligt med ett par snygga hörlurar så man kan få lite sällskap på promenaderna 😉

 5. Well, kort och gott så har jag en tendens att ta sönder hörlurar till min mobil och måste gång på gång köpa ny. Jag kan därför inte lägga ut för mycket pengar och vill jag ha ett par med bra ljud så får jag inte med telefonkomponenten inom den prislappen. Så just därför hoppas jag på vinst, för att få den perfekta mixen!

 6. Bra med min privata musik i bara mina öron, javisst, och mikrofon för den ursprungliga användningen av en telefon, absolut – men framför allt är ju hörlurarna så snygga!

 7. Min dotter för egna pengar handlat en iPhone, skulle behöva dessa för att plugga med den lägre ljudnivån! Interaktivt genom musik växlat med problemlösning med vänner, hon till och med kommer hinna att samtala med sina “pojkvänner”!

 8. varför ska jag få denna vinst?
  att vinna skulle få mig att le i en vecka, minst!
  dessa matchar verkligen bra med min lur,
  de skulle förgylla varje dags busstur..
  om jag inte vinner efter dessa förhöjda förhoppningar blir jag ju sur ;(

 9. Jag har fn inga egna hörlurar eftersom min dotters gick sönder och hon tog över mina. Jag saknar att kunna lyssna på musik när jag är ute och promenerar eller när maken hellre ser på TV och jag vill lyssna på min musik. Dessutom tycker jag hörlurarna är jättesnygga.

 10. jag vill ha dem för att kunna ha dem när jag är ute i skogen med mina hundar & samtidigt lyssna på någon bok eller podcast från något bra program eller så. Kan inte ha enkla headset som följer med, hörselgångarna är för små såde bara trillar ut så lurar hade varit kanon att vinna .. dessutom enkla o smidiga för att de är ihopfällbara.

 11. Jag har en toppenkompis som har räddat mig många gånger. Det vore jättekul att vinna ett par lurar till honom. Det förtjänar han verkligen!

 12. Att vinna dessa hörlurar skulle göra skolgången till en fröjd, då vi pluggar mycket på egen hand framför datorn och man inte delar samma musiksmak som resten av klassen är det hörlurarna som räddar ens dag!

 13. Skulle sitta jätte bra, för hörlurar är alltid en brist vara hemma hos oss, speciellt måndagar. Och som mamma blir man väldigt ofta utan.

 14. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag skulle vilja vinna dessa för det är perfekta när jag springer ut på löprundorna istället för öronpluggar som åker ut ur öronen hela tiden 🙂

  Kram

 15. För att en bussfärd på 50 minuter varje morgon, är ren tortyr
  då jag utan musik försöker stå i bestyr
  Och då jag är student är ekonomin kass
  Vilket innebär att jag trots att jag är musikfreak ej har ett par lurar med klass
  Så låt mig vinna dessa och glida runt med stass
  I lurar fina och röda + en mikrofon som är riktigt vass !

 16. Mittemot en pratkvarn-fjortis på tåg,

  Önskar jag kunde skrika: sjas!

  Med Wicked blir volymen aldrig låg,

  Och snacket absorberas av hög bas!

  Via mikrofon med svarsknapp

  Blir det mina ords tur!

  Med TEKNIK är jag i kapp,

  40mm drivenhet överträffar apparatens figur!

  Jag som mobbades som Dumbo-elefant,

  Vill sticka ut med mina öron på annat sätt!

  Med hörlurarna klarar jag detta galant,

  Färgglad attityd gör mig komplett!

 17. Jag är mammaledig och går många promenader. Dessa skulle pigga upp genom att jag kan lyssna på bra musik eller prata i telefon samtidigt. De som följer med telefonen är inte sköna.

 18. 3 månaders kolik bebis som inte går att få tyst på. Tro på mig, jag är mest behövande av dessa hörlurar. När man går och gungar en gråtande bebis i fleeeera timmar varje kväll har man mer än gärna på musik och slipper hitta på egna vaggvisor… Det är kanske därför han gråter.. Jag kan inte sjunga!

 19. Appar, musik och barnprogram,
  allt med höga ljudnivåer går fram.
  Önskar ej bli störd ibland,
  som när jag drömmer om att ligga på en varm och skön strand.
  Utan lurar ovälkomna ljud oss terroriserar,
  både oss som lyssnar och de som protesterar.
  Så snälla låt ett par Wicked lurar till oss hitta,
  så kan barn och man fortsätta på sina appar och barnprogram titta.

 20. Jag skulle bli fruktansvärt glad om jag fick vinna dessa lurarna. Snäckor som skall in är inget vidare för jag har så små öron att de ramlar ut hela tiden :-/

  Hälsningar
  Kicki Kronborg

 21. Där är jag igen och sitter och surar
  sätter på mig dessa fina hörlurar
  vrida upp på högsta slå hjärnan i bitar
  till örondoktorn sedan ni mig tar

 22. För att jag ska kunna lyssna musik när min dotter sover. Har inga hörlurar för tillfället och det skulle verkligen göra min dag om jag vann dessa läckra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *