Tävling: Vinn kolfiberskal till iPhone 4

kolfiberskal iphone 4Dags för en tävling igen och vinsten denna gång är ett fint kolfiberskal till iPhone 4 (värde 349 kr). Skalet är tillverkat i äkta kolfiber och kombinerar bra skydd med extremt låg vikt (5 gram). Skalat har en “rå” yta med det flätade mönstret som är typiskt för kolfibermaterial. Vinsten sponsras av iPow.se. Surfa gärna in där om du vill läsa mer om kolfiberskalet. (Fyi: skalet är slutsålt just nu och därför inte med på sajten, men skalet kommer in i lager igen)

Tävlingsuppgift

 1. Skriv en kommentar nedan och berätta vad du vill läsa mer om på OmTeknik.se. Kanske är det nya appar till iPhone, tips om tillbehör, guider eller något helt annat? Motivera ditt svar.

Det bästa svaret vinner kolfiberskalet. Tävlingen avslutas söndag 8 maj 2011.

Artikeln fortsätter under annonsen


13 comments for “Tävling: Vinn kolfiberskal till iPhone 4

 1. Efterlyser en steg för stegapp om hur man planterar och beskär träd och buskar. Samt lite tips för gröna växter inne som ute…Skulle uppskattas mycket!!!

 2. Det hade inte varit helt fel att få tips om fler svenska appar, både gratis och betal appar. Alla dess former av nya tillbehör vore också kul!

 3. Sidan heter ju Omteknik så det skulle vara kul att läsa om annat än iphone och iPad, även om jag också är helsåld på Apples produkter. Om du har bestämt dig att skriva om Apple läser jag gärna mer om appar till iPad och bra sätt att privatimportera iPad eller iphone för eget bruk. Privatimporten borde väl vara lönsam eftersom priserna är så oerhört mkt lägre i USA. Finns det någon sajt som exporterar till Sverige med amerikanska priser? Att testa lite dyrare appar vore också intressant att läsa om, de vågar man ju ofta inte köpa innan man vet om de är nåt att ha. 🙂

 4. Jag skulle vilja se utökade tester av både appar till iPhone och iPad med bilder inifrån appen och ibland även en video skulle vara bra. En annan sak jag skulle vilja se är olika tester utav tillbehör till tidigare nämda produkter, möjligtvis om du är intresserad även till datorer och andra teknikprylar. Då inte bara text utan även video för att på bästa sätt förklara hur produkten fungerar.
  Eftersom sajten heter Omteknik skulle det vara roligt att läsa om spännande saker utanför Applevärlden (och inte nyheter utan tex guider hur du på bästa sätt streamar ljud/ bild i ditt hem på bästa sätt osv)

 5. Jag hade det tyckt var kul att läsa om lite mer ovanliga teknikprylar, som används i speciella miljöer. På sjukhus finns ju de mest fantastiska teknikprylar, eller på en rymdstation, vad för slags teknik som används där. Iphone-grejer i all ära- men rymdteknik-prylar är mycket coolare 🙂

 6. Som nyligen frälst av Mac och I-phone kippar jag ofta efter andan i sökandet efter appar! På något sätt skulle jag lättare kunna tester av appar! Trist när man laddar ner skit och fått betala! Det som står under mapparna verkar ofta vara tillrättalagt! Ett sådant här forum verkar bestå av användare som vill dela med sig! Förhoppningsvis håller “smörnissarna” sig borta så att vi andra kan få en ärlig testpanel! Man kanske skulle kunna efterlysa veckan “tycktillpanel” om tex GPS! En sak jag saknar är ett ställe där man kan hämta bara svenska appar! I övrigt önskar jag alla deltagarna ett gott samarbete och tack för en bra sida! Möjligen tycker jag att typsnittet är lite tråkigt, kolla book antik!
  Tack för mig! God fortsättning på helgen!

 7. Hejsan! Jag har just fått läsa en del av vad jag tidigare saknat, just detta med skal till iPhone4. Jag har provat åtskilliga skall till min iPhone4 och det enda som funkar är ett rosa plastskal som inte är speciellt kul att använda. Alla de andra jag provat har stört eller tagit bort mottagningen. Jag vill gärna veta mer om varför det blir på detta vis…

 8. Jag vill läsa mer om specifika program och appar för Apples olika produkter. Skulle gärna läsa mer om andra prylar också, ny teknik inom tv och hifi till exempel.

 9. Jag tycker OmTeknik borde ha ett Forum för diskussioner om nya mobiler, appar, operatörer – Ja allt som har med teknik att göra.

  Varför? Därför att jag tycker andra människors åsikter är viktigare än försäljarnas, då jag ska köpa nya teknik-produkter eller har problem.

 10. OmTeknik borde ha användarguider för “dummies”/ Riktiga noviser på teknik.. ALLA ska kunna förstå, även Agda 87 som nyss köpt sin nya PC!

 11. Skriv om vardagliga tips, ex, om hur man fixar det där omöjliga med sidnummer i ex Open Office eller Words.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *