Rea på Navigons GPS-navigator till iPhone

Navigon har precis släppt version 1.8.0 av sin populära GPS-navigator och kör just nu en kampanj där priset sänks tillfälligt. Navigon nordics är sänkt till 469 kr (ordinarie 659 kr) och Navigon europe är sänkt till 569 kr (ordinarie 849 kr).

App store: Navigon nordicsSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Navigon nordics i App store?, Navigon europeSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Navigon europe i App store?

Artikeln fortsätter under annonsen


Uppdaterad karta och augmented reality i Navigon

Den nya versionen av Navigon har en uppdaterad karta från Navteq. En annan kul nyhet är en “augmented reality”-funktion. Detta engelska begrepp har ingen bra svenskt översättning, men betyder ungefär utökad verklighet eller förstärkt verklighet.

Det hela handlar om att väva in relevant information i den situation eller på den plats där du befinner dig. Navigons Reality scanner låter dig rikta din iPhones kamera mot olika platser och då visas t.ex. information om en restaurang i kamerabilden.

Frågan är om Reality scanner över huvud taget ska användas i en bilhållare eller ens i bilen? Denna funktion används nog lämpligen när man går till fots…?

navigon realityscan

Kompletta nyheter om Navigon 1.8.0 finns i pressreleasen på engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *