Så beställer du en iPad till Sverige

Här följer tips på hur du redan nu kan beställa en iPad till Sverige. Apple släpper iPad den 3 april i USA. Ett antal andra länder får vänta till senare i april, men Sverige och stora delar av världen får vänta på iPad till “senare i år”. Inget datum är bestämt för Sverige än, tyvärr.

Orkar du inte vänta , så kan du redan nu förbeställa en iPad från USA på International-orders.com. I bästa fall skickas din iPad den 3 april, fast med tanke på efterfrågan kan det nog bli huggsexa om de första exemplaren.

Artikeln fortsätter under annonsen


Vissa bedömer att priset på iPad kommer ligga på ca 5000 kr i Sverige för modellen med 16GB och wifi. iPadnytt har kommit fram till att en motsvarande iPad från International orders kan landa på runt 5800 kr med frakt.

Om någon har beställt en iPad från I-O får ni gärna kommentera och ange vilka tillval ni valde, fraktalternativ och vad slutsumman hamnade på.

International orders?

International orders köper produkter i USA och levererar dem sedan över hela världen. Många har t.ex. köpt Androidmobilen Google Nexus one till Sverige på detta sätt. I-O är alltså en sajt där man kan köpa produkter från USA som ännu inte finns tillgängliga i Sverige.

Länk: International-orders.com


6 comments for “Så beställer du en iPad till Sverige

 1. Hej, jag har tittat på en iPad från I-O och det är massa tilläggs avgifter. Såhär såg min beställning ut:Apple iPad
  Capacity: 16 GB (+ $99.99)
  3G Option (Ships by end of April): None
  iPad Case: None
  iPad Keyboard Dock: None
  iPad Dock: None
  iPad Camera Connection Kit: None
  iPad USB Connection Kit: None
  iPad USB Power: None
  Wireless US Keyboard: None
  International Adapter: Europe (+ $29.00)
  iPad International Warranty: One Year (+ $39.00)
  Sales Tax: California (+ $59.00)
  Insurance: Declare Full Value (+ $49.00)
  Customs and Duties: I_will_pay_on_arrival apple-ipad $774.99 $774.99

  När man beställer iPaden måste den tydligen beställas med dessa avgifter. Själv valde jag endast Ipad 16 gb. Någon som har några andra förslag som inte innefattar dessa avgifter?
  /Fred

  • Låter konstigt. Många har beställt 1 ipad utan problem tidigare. Skicka ett mail till supporten och fråga. Det kan ju vara något annat som är fel. (av erfarenhet vet jag att felmeddelandet inte alltid stämmer med verkligheten i datorsammanhang 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *