Ny sida som hjälper dig hitta invites

Letar du efter en invite (inbjudan) till Spotify, Voddler eller Google Wave? Jag har precis lanserat en sida som kan hjälpa dig hitta invites.

Det är min förhoppning i alla fall, sidan är i ett teststadie/beta. Det blir spännande att se hur sidan fungerar när fler börjar använda den. Skriv gärna en kommentar nedan vad du tycker. Om du hittar något problem, beskriv vad som hände.

Artikeln fortsätter under annonsen


Om du inte vet vad Voddler och Google Wave är kan jag rekommendera Edvinssons blogginlägg om Voddler och mitt eget inlägg om Google Wave.

Länk: Tyvärr finns denna sajt inte kvar längre. Då intresset kring invites minskade kraftigt stängde jag ner sidan.

Invite-tips som RSS

Om du inte vill surfa in på sidan med jämna mellanrum, så kan du prenumerera på dessa RSS-flöden (samma information som på sidan).

Uppdatering: Även RSS ska fungera nu.

Uppdatering 2010-04-09: Sidan fick en egen domän.

Uppdatering 2016-06-20: Sidan finns inte kvar längre sedan ett tag tillbaka.

PS Jag måste erkänna att jag kopierat grundidén till sidan från Christian på Mjukvara.se där jag läste tipset här om Spotify för ett tag sedan.

8 comments for “Ny sida som hjälper dig hitta invites

 1. Tack för länken!

  Jag tycker idén om ett flöde för Voddler invites är riktigt smart och vad jag har märkt fungerar det också bra.

  Det är ju faktiskt väldigt enkelt att skanna igenom rubrikerna och utdragen för länkarna och då märker man ju snabbt om det är en tävling eller inte. Att alla länkar som på något sätt innehåller ordet Voddler “plockas upp” tycker jag därför inte är något problem 🙂

 2. @Edvinsson
  Tack för den positiva kommentaren. Skulle vara kul att höra när någon hittar en invite genom att använda min sida. 🙂

  En sak jag själv klurat på är om jag ska filtrera lite “hårdare”. Tag exemplet med Voddler invite. Som det är nu så behöver faktiskt inte själva blogginläggstexten innehålla Voddler för att synas. Det räcker att voddler finns någonstans på inläggets sida. T.ex. om senaste inlägg finns i högerkolumnen och där står “Vinn Voddler invite”, så kan även andra inlägg matcha för voddler, även om de egentligen inte handlar om Voddler.
  En tanke är att jag kan ta bort de resultat där voddler INTE finns i själva inläggstexten. Detta skulle ge mindre brus på sidan, samtidigt minskar förstås antalet avlägsna invite-chanser som snappas upp lite av en slump. Jag är kluven… Om någon vill tycka något i filterfrågan, kommentera gärna.

 3. Kul att du byggde en också, fast din är bättre, när du skickar ut feeden så. Skulle också gissa att den kan ranka väldigt högt i google när du gör det på det sättet på “spotify invite” Du behöver bara ett par länkar dit.

  Jag funderade ¨på att widgetifiera min så andra kan ta den och lägga in på sina bloggar men inte hunnit det!

  Hör gärna av dig om en månad eller två och berätta hur det gick, jag är intresserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *