Pusha som iPhone-app

Dream it be it har nyligen släppt en iPhone-app för sajten Pusha. Appen visar heta länkar, nya länkar och en topplista över de mest pushade länkarna.

För dig som inte känner till Pusha, så är det en social sajt med fokus på länkar. Som medlem kan du tipsa om länkar du tycker är bra och rösta på andras länkar. Länkar som får många röster blir “heta länkar”, hamnar på Pushas förstasida och kommer med i det dagliga nyhetsbrevet.

Artikeln fortsätter under annonsen


Appen Pusha som finns ute nu är en tidig version, så det går inte rösta eller kommentera länkar än. Pushas iPhone-anpassade sida iphone.pusha.se rekommenderas om du vill rösta eller kommentera.

App store: PushaSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Pusha i App store?

Uppdatering 2011-01-04: Korrigering/förtydligande har gjorts i texten. Det är inte Pusha själva som tagit fram appen, utan ett fristående företag som använder Pushas API.

Pusha gärna mina inlägg

Om du tycker något av mina inlägg är extra bra, så får du gärna pusha det. Enklast gör du det genom att klicka på pusha-symbolen under inlägget. Två exempel på hur den kan se ut:

pusha ikon pushad 3 ggrDessa 2 bilder är exempel och går alltså inte använda för att Pusha. Den riktiga Pusha-knappen hittar du en bit under inlägget. =)

Vill du bli vän med mig på Pusha, så finns jag här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *