Presenttips till folk som har allt

Vissa människor har ju redan allt. Vad ska man köpa till dem i present? Presentkort finns ju alltid, men det är ju inte så kul.

Jag har funderat på presenter till personer som redan verkar ha allt de behöver. Här följer några idéer på mer eller mindre användbara prylar och sajter.

Artikeln fortsätter under annonsen


  • Bräda: Laptopstöd från IKEA. Perfekt för den som sitter i soffan eller fåtöljen och jobbar med sin bärbara dator. Det blir bekvämare och du slipper värmen mot benen. Dessutom kyls datorn bättre. Jag har testat den och för 149 kr är den ett fynd!
  • Fotokalender eller ett inramat förstorat foto. Ta med en CD eller ett USB-minne till en fotobutik, så brukar de kunna hjälpa dig. Bland annat har butikskedjan Gallerix fotopresenter. På nätet finns t.ex VistaPrint.
  • Coolstuff.se har mycket roliga prylar, både ganska användbara saker som t.ex. ett vinställ gjort av en kedja och lite halvgalna saker som den batteridrivna nageltorken Blåsapan.
  • Klassiker på DVD. På Filmakuten.com kan du hitta en hel del tips om TV-serier på DVD. Kanske Fleksnes fataliteter eller Nöjesmassakern?
  • Gör en god gärning, köp en get. T.ex. via Barnmissionen. (googla: köp en get, köp en gris)

Kommentera gärna nedan om du har fler tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *