Nya spel till iPhone i veckan

Det har kommit flera nya spel till iPhone i veckan, bland annat Avatar, Ridge racer accelerated, Nova, Paperboy och Need for speed shift. Länkarna leder till spelen i App store.

  • AvatarSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Avatar i App store? – Spelet som hör till filmen Avatar. Spelet är utvecklat av Gameloft, har fantastisk grafik, bra kontroller och röster från filmskådespelarna, enligt Newapps.se.
  • Ridge racer acceleratedSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Ridge racer accelerated i App store? – Klassiskt racingspel, nu till iPhone.
  • Nova (N.O.V.A)Skanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Nova (N.O.V.A) i App store? – FPS-spel till iPhone och iPod touch utvecklat av kända Gameloft. Nova har fått mycket bra omdömen i App store och stöder även nätverksspel online via Wifi eller lokalt 1-4 personer via Wifi/Bluetooth. (FPS = First Person Shooter).
  • PaperboySkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Paperboy i App store? – Ni som var med på 80-talet känner igen klassikern Paperboy från Amiga 500. Man cyklar runt, levererar tidningar i farten och ska se upp för hundar och bilar m.m. Nu finns Paperboy till iPhone!
  • Need for speed shiftSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Need for speed shift i App store? – Det senaste Need for speed till iPhone. En del anser att Shift är bättre än Real racingSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Real racing i App store? och det vill inte säga lite. Real racing anses av många vara det bästa bilspelet till iPhone. Framförallt har Real racing en bra och realistisk körkänsla. Det finns bara ett sätt att få reda på om Need for speed shift är bättre…

Om du gillar bilspel, läs gärna mitt test av Asphalt 5 till iPhone.

Artikeln fortsätter under annonsen


Paperboy till iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *