Leveransstatus för iPhone 4 hos Tre

Det har på olika forum cirkulerat information om leveransstatus för iPhone 4 hos Tre, speciellt för oss som beställde iPhone 4 på nätet under de första timmarna.

På Facebook hittade jag igår en bekräftelse från 3Sverige att följande fortfarande ska stämma 2010-08-09.

Artikeln fortsätter under annonsen


iPhone 4 16 GB: ordrar lagda fram till 30 juli kl 22 levereras till kund vecka 32. Senare ordrar, inget besked från Apple.
iPhone4 32 GB: ordrar lagda fram till 30 juli klockan 03.00 levereras till
kund veckan 32
. Senare ordrar, inga besked om kommande leveranser från Apple.
Detta besked är en preliminär uppskattning och ersätter alla tidigare uppskattningar.”

Denna bekräftelse postades av 3Sveriges representant 2010-08-09 ca kl 11.

3 Sverige ‎@ Mactop En: Tyvärr så kan leveransinformationen ändras flera gånger om och det som David skrev stämmer i skrivande stund. MVH/Malin

Lång väntan på iPhone 4?

Den trista sanningen är att oavsett var man beställt eller var man nu beställer sin iPhone 4, så riskerar man att få vänta på leverans. Hos vissa operatörer längre än hos andra. Teknikveckan skriver t.ex. att de som beställde från Telia första dagen vid midnatt får vänta 2 veckor på leverans.

Jag som beställde min iPhone 4 från Tre den 30 juli 00:07 fick följande besked igår via mail från kundtjänst:

“Dessvärre har vi inte kvar några i lager för tillfället, men din order är bland de första i kön så den ska skickas så fort vi får in nästa leverans som kommer ske i slutet på denna vecka. Du borde då få telefonen i början på nästa vecka.”

Fotnot: “Slutet på denna vecka” är alltså vecka 32, vilket åtminstone stämmer ganska bra med beskedet från Tre på Facebook.

Mitt intryck efter att ha surfat runt är att Telenor och Tele2 hittills har haft minst problem med sina iPhone 4 leveranser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *