Huawei U8100: Billig androidmobil, men var finns den?

För några veckor sedan såg jag en Expert-annons med en väldigt billig androidmobil, Huawei U8100. En riktig android för bara 999 kr! Expert skrev: “Marknadens billigaste androidmobil?”

huawei u8100 billig android expertNästan för bra för att vara sant? Jag satte genast igång att googla, men fick inte så många träffar. Jag letade på Experts hemsida, men hittade inget där heller (i och för sig brukar ju alla butiksidors sökfunktioner vara usla, men ändå…). U8100 fanns inte på Prisjakt heller.

Artikeln fortsätter under annonsen


Igår började jag tänka på U8100 igen och gjorde ett nytt försök att googla. Fortfarande inga butiker som säljer den och fortfarande inget resultat på prisjakt. Däremot hittade jag nu bloggen Prylparadiset som försökt få tag på Huawei U8100 genom att ringa runt till Expert. Någon på Expert sa att de inte ens hade sett luren och ingen av de kontaktade butikerna hade den till försäljning.

Finns Huawei U8100?

 • Finns Huawei U8100 i Sverige över huvud taget?
 • Hur fick den här telefonen en helsida i Experts reklamblad? Om än på baksidan…

Någon bloggläsare som har sett eller hört något om den här androidmobilen?

Andra billiga androidmobiler?

Två alternativ kan vara:

Uppdatering 2010-08-23 22:36 – Finns hos Expert

Huawei U8100 finns hos expert. Se även kommentar från Expert nedan.

8 comments for “Huawei U8100: Billig androidmobil, men var finns den?

 1. Hej,

  Vi har mobilen i lager i ett flertal av våra butiker per dagens datum. Kontakta gärna mig, på mailadressen nedan, så kan jag se vilken butik som är närmast för just dig.

  Mvh
  Fredrik Welin, Expert Sverige
  fredrik.welin@expert.se

 2. jag har en huaweui u8100 som jag köpte på expert i slutet i sommarn och den kosta 1500kr och den är till salu om någon e intresserad så ba att slänga in en komentar på min blogg. har alltså inte haft den så jätte länge nån månad, inga repor och den funkar, tyckte bara inte de var rätt telefon för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *