16 appar till iPhone som du inte får missa

iphone 4 framsida sidaJag har gått igenom alla appar på min iPhone för att göra den här topplistan över appar som du inte får missa. Jag har valt bort spel och fokuserat på de appar jag använder mest.

Topp-5 är appar som jag använder nästan dagligen och topp-10 använder jag nästan varje vecka. Övriga appar är med för att de är bra på det de gör eller bara allmänt användbara.

Artikeln fortsätter under annonsen


Har du tips på fler användbara appar eller bra spel? Lämna då gärna en kommentar nedan eller varför inte lämna dina tips som en kommentar i min tävling där du kan vinna valfri* app genom att tipsa?

Appar till iPhone som du inte får missa

 1. TextTVSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till TextTV i App store? – Visar, precis som namnet antyder, text-tv.
 2. TV.nuSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till TV.nu i App store? – TV-tablå. Visar program som visas just nu. Växla till landskapsläge för översikt.
 3. WhatsAppSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till WhatsApp i App store? – Skicka gratis textmeddelanden till andra iPhone och Blackberry-användare. Går även skicka bilder, en ljudinspelning och sin kartposition m.m.
 4. FacebookSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Facebook i App store? – Bästa sättet att hålla koll på Facebook på iPhone. Stöder pushnotiser.
 5. TwitterSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Twitter i App store? – Den officiella Twitter-klienten. Gratis och stabilt alternativ.
 6. WordPressSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till WordPress i App store? – Ett måste för dig som bloggar med egen WordPress-installation och godkänner kommentarer manuellt. Appen är även designad för iPad.
 7. Internet Radio BoxSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Internet Radio Box i App store? – Bra app för att lyssna på internetradio. Radiobox har inbyggda kanallistor för svenska radiokanaler, t.ex. P1, P3, P4, Rix FM, m.m.
 8. ShazamSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Shazam i App store? – Vill du veta vad låten heter som spelas på radion? Spela in en liten del av låten och Shazam ger oftast rätt besked om artist och låtnamn.
 9. Yr.noSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Yr.no i App store? – En av de bästa väderapparna till iPhone. Känner av din position via GPS och visar aktuell prognos.
 10. PrisjaktSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Prisjakt i App store? – Tar snabbt fram lägsta priset på olika produkter/prylar.
 11. SVT playSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till SVT play i App store? – Se en del av SVT:s TV-program på iPhone i bra kvalité.
 12. TV4 playSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till TV4 play i App store? – Se en del av TV4:s program på iPhone.
 13. SkypeSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Skype i App store? – Du ringer gratis till andra Skype-användare, både via wifi och 3G! Har du SkypeOut kan du ringa till “riktiga” telefoner också. Stöder i senaste versionen multitasking, d.v.s. du kan ta emot samtal även om inte Skype appen körs i förgrunden (gäller iPhone 3GS och 4).
 14. KustväderSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Kustväder i App store? – Visar prognos för sjöväder, timme för timme. Prognosen utgår från din GPS-position.
 15. Sveriges Radio PlaySkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Sveriges Radio Play i App store? (fd SR poddradio) – Lyssna på radioprogram. Går både att streama och ladda ner.
 16. FringSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Fring i App store? – Ring gratis över wifi och 3G till andra Fringanvändare. Stöder även videosamtal över 3G mellan 2st iPhone 4 (vilket ingen annan app gör i dagsläget, vad jag vet).

* Tipsa om appar till iPhone och vinn valfri app upp till 49 kr!

3 comments for “16 appar till iPhone som du inte får missa

 1. Jag tycker att tv.nu är bland de bästa apparna till iphone. Helt suverän med påminnelse mm. Långt mycket bättre än tv tablåer i tidningar och i digitalboxen.
  Bra appar i din lista tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *