Hitta bankomat, brevlåda och apotek med iPhone

Vi har väl alla någon gång funderat på var närmaste bankomat finns?

iPhoneprogrammet Tagut löser ditt bankomatproblem snabbt och enkelt. De närmaste bankomaterna kan visas som en lista med avstånd angivna och du kan även se dem på en karta. Tagut är utvecklat av göteborgsbaserade Aggressive development och kostar 7 kr i App store.

Artikeln fortsätter under annonsen


Nyligen lanserades Hitta Apotek och sedan tidigare finns också Posta (15 kr) för att hitta brevlådor. Hitta Apotek är fram till jul prissänkt från 15 till 7 kr.

Till programmen i App store: TagutSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Tagut i App store?, PostaSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Posta i App store?, Hitta ApotekSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Hitta Apotek i App store?

Bra video om Tagut

Finns inte alla bankomater i Tagut?

Några som kommenterat i App store skriver att inte alla bankomater finns med. I så fall kan det vara en bra idé att besöka denna sida och sända ett mail till Aggressive med information om saknade bankomater. Tagut innehåller sedan version 3.0 en uppdateringsfunktion som lägger till nya bankomater efter hand.

Rent generellt är det en dålig idé att skriva meddelanden riktade till utvecklare i App store. Det är inte alla utvecklare som har tid att läsa igenom massa kommentarer. Bättre att skicka ett mail direkt till utvecklarna istället. Det är ju som bekant lättare att lösa kända problem än okända… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *