Har köpt skor på Ebay, Nike air max 360

Jag trodde aldrig jag skulle handla kläder på nätet, än mindre skor. Men nu har det hänt. Det är rätt smidigt på Ebay, om man vet vad man letar efter. Sök t.ex. efter Nike air max och välj sedan i vänsterkolumnen vilken US size du har, då visas enbart skor i rätt storlek!

Hittade ett par nya löparskor, Nike air max 360 i min storlek till ett hyfsat pris på Ebay, ca 70 dollar. Knappt halva priset mot vad motsvarande skor skulle kosta i Sverige. Med frakt på 34 dollar blir det totalt ca 800 kr (tänk på att moms+tull kan tillkomma om säljaren är utanför EU).

Artikeln fortsätter under annonsen


Dessa skor ser i princip identiska ut jämfört med ett par skor jag köpte för 3 år sedan, så därför vågade jag slå till. Nu återstår bara att se hur det går med leveransen, 7-11 dagar står det. Jag återkommer… Vad tycks om skorna förresten?

Nike air max 360 black silver

3 comments for “Har köpt skor på Ebay, Nike air max 360

  1. Jo de ser ju väldigt tuffa ut!
    Lycka till med dem och gratulera till ett bra köp, hoppas bara inte luftkuddarna i sulorna punkteras.

    Jag har också köpt löparskor på internet, det är oftast “US size” som gäller (precis som på löplabbets websida). Vissa skomodeller är trängre så man måste gå upp en halvstorlek men oftast inga problem, sen får också ha lite koll på vilken version det är på skon så den inte är för gammal men det är en hel del pengar att spara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.