Efterlängtade spelet Infinity blade har släppts

Infinity blade screenshotNu har spelet Infinity blade släppts till iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch 3:e gen och 4:e gen. Detta är ett av de mest omtalade och omskrivna spelen till iPhone. Inte så mycket på grund av spelet i sig eller spelidén, utan på grund av tekniken som används i spelet.

Infinity blade är nämligen det första spelet som använder grafikmotorn Unreal engine 3. Detta innebär att mycket bättre 3D-grafik blir möjlig än i tidigare mobilspel. Se videon nedan, så förstår du. Skuggor och ljuseffekter i stil med de som tidigare bara fanns i dator- och konsolspel, har nu hittat till iPhone och iPad.

Artikeln fortsätter under annonsen


App store: Infinity bladeSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Infinity blade i App store? (optimerat både för iPhone 4 och iPad)

Tips: Vill du se hur bra grafik som är möjlig med grafikmotorn Unreal engine 3, så kan du ladda ner gratisappen Epic citadelSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Epic citadel i App store? där du kan vandra runt fritt i en snygg 3D-miljö. Dock finns det inget spelmoment i Epic citadel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *