Dovado 4GR: En ny 3G-router

Dovado 4GR är uppföljaren till den populära 3G-routern Dovado UMR. Gigabit ethernet och snabbare WLAN är några av nyheterna.

En 3G-router av den här typen är perfekt om du redan har mobilt bredband + ett 3G-modem med USB-anslutning och vill dela uppkopplingen till flera personer/enheter. Koppla bara in USB-modemet i Dovado-routern och därefter kan flera användare surfa via WLAN.

Artikeln fortsätter under annonsen


Jag har själv använt Dovado UMR under ca 2 år och den har fungerat utmärkt. Dessutom har det kommit många uppdateringar, både stöd för nya 3G-modem och nya funktioner löpande. Är du intresserad av att köpa en 3G-router, läs gärna mitt tidigare inlägg om Dovado UMR. Det som står där är i högsta grad aktuellt även för modellen 4GR, även om den nya modellen är vassare på några punkter.

Butikslänk (Webhallen):
Dovado 4GR Router .n 300Mbps

1 comment for “Dovado 4GR: En ny 3G-router

  1. Dovado 4GR är toppen, snabb och stabil. Kan styra Nexas brytare (med Tellstick) på distans via SMS eller WEB gränssnitt utan att behöva ha dator igång. Det jag saknar är en App för iPhone med smidig GUI för att styra brytarna över Wifi när man är hemma. Annars mer än nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *