Delar ut spotify inbjudningar gratis

För att pusha lite för min sajt med bra recept på kladdkaka, tänkte jag dela ut ett antal Spotify invites gratis. Gör såhär för din chans att få en inbjudan till Spotify.

  1. Surfa till sidan om Spotify invite på AlltOmKladdkaka.se
  2. Följ instruktionerna på sidan.

Uppdatering: Mina invites är slut, men besök gärna min sida www.hittainvite.se som kan hjälpa dig i ditt sökande.

Artikeln fortsätter under annonsen


11 comments for “Delar ut spotify inbjudningar gratis

  1. snälla som jag ahr leatar alltså shit jag kan ju inte få någon invite jag tycker det är jobbigt att gå in på youtube hela tiden för att sitta och nöta en låt hela tiden men om jag fick spotify skulle jag kunna välja massor av låtar snälla kan jag få en invite?

    • Testa gärna min sida som kan hjälpa dig hitta invites. Den är alltid uppdaterad och då och då dyker det upp tips om folk som har invites över och helt enkelt bara delar ut dem till den som är först. Använder du sidans RSS-flöde så ökar dina chanser. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *