Windows 8 instruktionsfilm för nybörjare

Windows 8 är på många sätt annorlunda jämfört med Windows 7 och de tidigare Windows-versionerna Vista, XP osv. Många frågar sig saker som: Vart tog startmenyn vägen? Var finns skrivbordet? Hur installerar jag appar/program? Hur ändrar jag om och lägger till saker på startskärmen?

Har du precis börjat använda Windows 8 eller funderar på att uppgradera eller köpa en dator med Windows 8, så kan videon nedan vara en bra start. Videon går igenom många grundläggande saker i Windows 8. För högre upplösning/bätrre kvalité, se videon på Youtube här.

Artikeln fortsätter under annonsen


Själv använder jag främst Mac OS X och Windows 7, men det är bara att inse att förr eller senare kommer man få stifta närmare bekantskap med Windows 8.

1 comment for “Windows 8 instruktionsfilm för nybörjare

  1. Trots att min mellanbroder har Win 8 på sin laptop, och trots att jag kollat igenom den där videon. Så förstår jag fortfarande inte varför jag skulle byta från Win 7 Ultimate till Win 8?

    Jag lär dock göra det bytet förr eller senare i alla fall. För annars får man inte tillgång till den nyaste utgåvan av Direct X…(Om inget hack eller liknande släpps för Win 7).

    En fråga dock. Hur vänligt är Win 8 mot Gamers och programmerare egentligen? För jag tycker inte att jag riktigt fått svar på det i någon utav de artiklarna jag läst om Win 8 tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *