Voxer – Walkie talkie app till iPhone och Android

Voxer är en app som gör att din iPhone eller Android fungerar ungefär som en walkie talkie (push to talk). Du trycker ner en knapp och säger ditt meddelande, som därefter skickas till mottagaren som kan spela upp det. Ljudet sänds/streamas direkt till mottagaren när det spelas in, så det går att lyssna “live” om man vill. Om mottagaren inte är online eller inte vill lyssna direkt, så kan ljudet spelas upp vid senare tillfälle.

voxer walkie talkie iphoneVoxer är perfekt för dig som ibland föredrar att prata istället för att skriva/chatta. Som bekant är det ju ganska tidsödande att skriva text, speciellt på smartphones.

Artikeln fortsätter under annonsen


Voxer stöder, förutom ljudmeddelanden, även text och bilder. Loggar du in med ditt Facebook-konto, så kan du få reda på vilka av dina vänner som redan använder appen. Givetvis fungerar Voxer både över wifi och 3G.

Appen är gratis och använder bara datatrafik, så det tillkommer ingen minutkostnad för samtal. Huruvida Telias blockering av Skype/IP-telefoni påverkar Voxer vet jag inte. Har någon information om detta, så får ni gärna bidra med en kommentar.

iPhone – App store: VoxerSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Voxer i App store?

Android – Google play: Voxer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *