Vinn världens(?) bästa osthyvel

osthyvel gastromax braDet är inte så ofta vardagsprodukter ger mig wow-känsla. Men, för några veckor sedan testade jag Gastromax osthyvel hos en bekant. Efter två skivor hade jag bestämt mig, en sådan osthyvel MÅSTE jag bara ha.

Osthyveln från Gastromax är gjord i plast och ser inte speciellt kul ut, men den är fantastiskt lätt att använda. Den glider fint genom osten, fastnar inte och trasar inte sönder osten. Kort sagt, den bästa osthyveln jag någonsin testat.

Artikeln fortsätter under annonsen


Hittills har jag bara sett osthyveln i en Willys-butik, men enligt testet på Smartson så kan den möjligen finnas på Duka? Vet du fler ställen som säljer Gastromax osthyvel? Kommentera gärna nedan. Och, priset då? Jo, jag betalade 20 kr.

Vinn Osthyveln

 1. Gilla Omteknik.se på Facebook
 2. Surfa hit på facebook och skriv en kommentar där på facebook varför du vill vinna.

Vinnaren utses 16 oktober och vinsten skickas per post.

Fotnot: På förpackningen stod det Fixa med stora bokstäver.


Besök och gilla gärna Omteknik.se på Facebook.

5 comments for “Vinn världens(?) bästa osthyvel

 1. Gustaf Sjöberg
  fredag, 7 oktober 2011 kl. 09:02

  Då ost är det värsta jag vet så vore det bra om jag vann en osthyvel från er så kanske jag kan få ha den andra osthyveln som jag använder till att skiva min leverpastej i fred

 2. Dymitr Markiewicz
  torsdag, 18 januari 2018 kl. 08:11

  Den ar absolut den basta osthyvel i varlden. Var kan man kopa. Vill ge den i present. Dymitr Markiewicz

  • Anders Hellman
   söndag, 25 februari 2018 kl. 07:27

   Jag köpte den senast på Willys, där heter den Fixa. Säljs både under märket Fixa och Gastromax (kanske fler). På Ica heter den tydligen Gastromax. Om du googlar efter fixa osthyvel plast eller gastromax osthyvel plast kommer du hitta flera olika butiker som säljer denna osthyvel, både i butik och online.

 3. Dymitr Markiewicz
  söndag, 25 februari 2018 kl. 07:36

  Nu har jag köpt 2 stycken. Tack for alla tips. D.Markiewicz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *