Träna inför högskoleprovet på iPhone

Höstens högskoleprov är den 23 oktober 2010. Vill du ha ett bra resultat, så är det en god idé att träna inför provet. Både för att öka kunskaperna och för att bli mer bekant med frågetyperna.

Har du en iPhone finns det flera olika appar som erbjuder bra träning. Den mest kompletta appen verkar vara HögskoleprovetSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Högskoleprovet i App store?, som innehåller provets alla 5 delar ORD NOG DTK ELF LÄS. Appen testades i Macworld och fick ett bra omdöme, 4 av 5 möjliga. Nu finns det också möjlighet att köpa till extra prov via in-app-purchase.

Artikeln fortsätter under annonsen


högskoleprovet iphone

Vill du få djupare träning i ordkunskap så kan appen OrdkunskapSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Ordkunskap i App store? vara intressant. Den innehåller över 1000 olika svenska ord.

Träning i matematik och logik finns bland annat i apparna Quisser Högskoleprov NOGSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Quisser Högskoleprov NOG i App store? och iHögskoleprovSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till iHögskoleprov i App store? (innehåller även ORD). Den sistnämnda finns även i en lite-versionSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till lite-version i App store?.

App store: HögskoleprovetSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Högskoleprovet i App store?, OrdkunskapSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Ordkunskap i App store?, Quisser Högskoleprov NOGSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Quisser Högskoleprov NOG i App store?, iHögskoleprovSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till iHögskoleprov i App store?, iHögskoleprov Skanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till iHögskoleprov  i App store?liteSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till lite i App store?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *