ToppenAppar.se: Ny sajt med app-topplistor

Jag tycker det är lite trögt och rörigt i App store. Jag ville ha en enkel sida som visar topplistor med appar till iPhone, utan krusiduller och utan långa laddningstider. Därför skapade jag sajten ToppenAppar.se.

ToppenApptoppenappar.sear är långt ifrån klar med alla funktioner jag tänkt ut (blir en sajt helt klar någongång?), men jag vill gärna köra igång den. Om inte annat kommer jag ha nytta av den själv, för att hitta iPhone-appar. Givetvis finns det QR-koder för alla appar på sajten, bra va?

Artikeln fortsätter under annonsen


Tycker du tycker sajten verkar användbar? Har du tips på vad som är bra eller dåligt? Vad kan bli bättre? Vad saknas? Skriv gärna en kommentar nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *