Rumble: Bra ordspel till iPhone

Rumble är ett relativt nytt och riktigt bra ordspel till iPhone. Gillar du Wordfeud, så måste du testa Rumble!

rumble iphone screenshotSpelet går ut på att hitta så många ord som möjligt, på ett bräde med 4×4 bokstäver. Varje spelomgång består av 3 ronder och varje rond är 2 minuter lång. Det lönar sig att hitta långa ord, samt att använda bokstäver med DL (dubbel bokstavspoäng), TL (trippel bokstavspoäng), DW (dubbel ordpoäng), TW (trippel bokstavspoäng).

Artikeln fortsätter under annonsen


Du kan spela mot vänner eller låta Rumble slumpa fram en motståndare. Rumble är gratis, men premiumversion finns som in-app-köp. Bland annat gör premium att du slipper annonser, kan träna på egen hand och får fler profilbilder att välja mellan.

En bra sak jämfört med Wordfeud är att det i princip är omöjligt att fuska i Rumble. En rond på 2 minuter medger inte användning av fuskappar eller ordböcker.

Testa på egen risk, Rumble är mycket beroendeframkallande!

App store: RumbleSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Rumble i App store?

2 comments for “Rumble: Bra ordspel till iPhone

  1. Jag provade Rumble efter en artikel i SvD men fann att det är raka motsatsen till Wordfeud, eftersom den vinner som har snabbast reaktionsförmåga. Vi med långsam reaktion hinner inte klicka fram alla ord som är möjliga på två minuter.

    Med Wordfeud kan man tänka länge och noggrant på möjliga drag. Jag är fast i Wordfeud men tänkrer inte pröva Rumble igen.

    Det finns fuskappar till bägge och Wordfeudfuskat har jag gjort enstaka gånger. Hur Rumblefusk ser ut kan jag inte ns föreställa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *