Recension av in-ear-hörlurarna Sony MDR-EX35LP

Jag har fått möjlighet att testa en av Sonys senaste hörlursmodeller, nämligen in-ear-hörlurarna Sony MDR-EX35LP. Enligt Sony en prisvärd modell med god komfort och bra ljud.

Allmänt om hörlurarna

Sony skickar med 3 olika öronkuddar av silikontyp, för att lurarna ska passa de flesta öron. Personligen brukar jag ha svårt med passformen på in-ear-lurar, men jag upplevde att dessa lurar har mycket bra passform. 3,5 mm kontakten är vinklad 90 grader och är av minimal typ, vilket är bra för oss som bär med oss musikspelaren eller mobilen i fickan. Med i paketet finns också en liten “sladdvinda”, tänkt för  den som vill korta sladden. Hörlurarna finns i 3 färger: svart, röd/svart, vit/silver. Tekniska detaljer om hörlurarna finns på Sonys hemsida.

Artikeln fortsätter under annonsen


Sony MDR EX35LP

Ljudkvalité Sony MDR-EX35LP

Sony kompromissar sällan med ljudkvalitén. Med tanke på att detta får ses som något av en instegsmodell, så överraskar EX35LP med ett förvånansvärt klart ljud. In-ear-konstruktionen stänger relativt effektivt ute omgivande ljud, vilket också bidrar till en bra ljudupplevelse. Framförallt är in-ear-konstruktionen gynnsam för basåtergivning och dessa hörlurar är inget undantag på den punkten. Dessa hörlurar levererar en maffig bas.

Slutomdöme Sony MDR-EX35LP

Om du gillar in-ear-hörlurar och söker bra basåtergivning, så är dessa hörlurar ett bra val. Idag kostar de ca 250 kr i butik eller 200 på nätet (Prisjakt-länk: pris på Sony MDR-EX35LP) och jag tycker dessa hörlurar får anses som ett mycket bra köp. Sony MDR-EX35LP kan vara ett bra val om du vill byta ut de medföljande lurarna till din mobiltelefon eller MP3-spelare. Du kommer märka klar skillnad i ljudkvalité till ett rimligt pris.

Butikslänk: Sony MDR-EX35LP på CDON.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *