OS X Mountain lion släppt i Mac app store!

Mountain lion, den senaste versionen av Mac OS X, har precis släppts i Mac app store. Versionsnumret är 10.8, men i dagligt tal är det oftast Mountain lion som gäller.

En uppgradering till Mountain lion görs via köp/nedladdning i Mac app store, till en kostnad av 149 kr. Du behöver Lion (10.7.x) eller den senaste versionen av Snow leopard för att kunna uppgradera.

Artikeln fortsätter under annonsen


Har du köpt en ny Mac nyligen? Närmare bestämt den 11 juni 2012 eller senare? Då kan du uppgradera till Mountain lion utan kostnad, genom att följa instruktionerna på denna sida hos Apple.
Mer info om OS X Mountain lion här hos Apple.

Mac app store: Mountain lion (149 kr)

“OS X Mountain Lion är den senaste versionen av världens mest avancerade operativsystem för datorer. Mountain Lion innehåller fler än 200 nya funktioner som uppdaterar din Mac till den bästa datorupplevelsen någonsin. Med den nya appen Meddelanden kan du skicka textmeddelanden, bilder, videor, kontakter, webblänkar och dokument till alla som har en Mac, iPhone, iPad eller iPod touch – du kan till och med påbörja en konversation på en enhet och fortsätta den på en annan. Den nya delningsknappen gör det enkelt att dela filer, webbsidor, bilder och videor och att twittra direkt från appen du använder. Med appen Påminnelser kan du skapa kom-ihåg-listor och påminnelser som dyker upp i den nya appen Notiscenter. Med Anteckningar kan du skriva ned alla dina briljanta idéer. Spela spel på din Mac och utmana vänner som har en Mac eller iOS-enhet med Game Center. Och med iCloud inbyggt är det enkelt att hålla e-post, kontakter, kalendrar, påminnelser, anteckningar, kom-ihåg-listor, musik, bilder, iWork-filer, PDF-filer och mycket mer uppdaterade på alla dina enheter.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *