Ny design på Omteknik.se

feedbackJag lanserar idag en helt ny design på bloggen och vill gärna ha feedback vad du tycker. Framförallt är det förstasidan som är annorlunda, där det nu visas fler inlägg på mindre yta. En annan ändring är att sidan nu är bättre anpassad för mobila enheter som iPhone, iPad m.fl. Testa gärna!

Saknar du något? Hittat något fel? Skriv gärna en kommentar eller skicka ett mail.

Artikeln fortsätter under annonsen


Den uppmärksamme ser att jag tog bort länken till iPhone apps topplista, eftersom den sidan inte längre funkar. Vill du se en topplista med appar kan jag istället rekommendera en av mina andra sajter Toppenappar.se. Jag lade också till en menylänk till ett av mina mest populära inlägg med iPhone tips och tricks.

Om du vill jämföra, så såg startsidan ut enligt nedan tidigare.

omteknik-se-inove-theme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *