Nu har jag köpt en iPhone 3G

Efter dryga 3 timmar i kö fick jag äntligen köpa en iPhone 3G. Visserligen tog 16 gig versionen slut, så jag fick nöja mig med 8 gig.

De första intrycken är mycket positiva, telefonen är grymt snygg. Har testat surf, mail (imap & google), kamera, väderrapport, ipod. Det mesta är oerhört intuitivt. Bra ljud i “iPoden” också (testat med egna SONY-lurar).

Artikeln fortsätter under annonsen


iPhone ju har en del begränsningar och är inte tekniskt överlägsen på pappret. Den stöder ju inte MMS, det går inte spela in video, den har ingen radio, man kan inte ha mp3-låt som ringsignal, stöder inte videosamtal. På pappret kan den se lite “beige” ut, men i verkligheten så slår den konkurrenterna på fingarna, ordentligt!

Trots dessa tillkortakommanden blir man helt lyriskt så fort man testat en iPhone. Man vill ha en direkt! Gränssnittet är oerhört läckert. Mail, surf, musik, video, telefon, trevliga applikationer, allt i en snygg enhet.

Det är mycket möjligt att en del tillkortakommanden kommer fixas i mjukvaruuppdateringar och tredjepartsprogram. Det ryktas t.ex. att MMS-stöd är på gång till iPhone 3G.

Vad väntar du på? Testa en iPhone 3G idag eller spring och köp en direkt! 🙂

1 comment for “Nu har jag köpt en iPhone 3G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.