Lazy Joe’s warehouse: Klurigt pusselspel till iPhone

Jag har provspelat Lazy Joe’s warehouseSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Lazy Joe’s warehouse i App store?, ett pusselspel till iPhone. Spelet är utvecklat av svenska apputvecklarna PiJa Mobile Apps.

Spelet går ut på att hjälpa Joe att bringa ordning i ett lagerhus, genom att flytta lådor till rätt plats. Lagret har 2 våningar och du måste ibland använda hissar för att förflytta dig själv och lådorna mellan våningarna.

Artikeln fortsätter under annonsen


lazy joes warehouse screenshotNär spelet startas visas en guide, som på ett föredömligt sätt förklarar hur Joe och lådor flyttas, samt vilka regler som gäller. En trevlig detalj är att grafiken utnyttjar den högupplösta skärmen på iPhone 4. Du kan se här till höger hur bra grafiken blir på iPhone 4 (observera att bilden är något komprimerad).

Den här typen av spel utnyttjar givetvis inte iPhone till max på alla områden, men spelet känns riktigt välgjort och det finns en tydlig spelidé. Det är i min mening viktigare med en bra spelidé och bra genomförande, än att pressa hårdvaran till max.

De första banorna är lätta, men efterhand blir det klurigare. Spelet är gratis att ladda ner och då ingår 27 banor. Vill du ha ytterligare utmaning kan du via in-app-purchase (7 kr) köpa till paket med fler banor.

App store: Lazy Joe’s warehouse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *