iPhone 7 är en vattentät besvikelse

Röken har lagt sig efter att Apple presenterade iPhone 7. Eller, var det någon rök egentligen? Nej, inte mycket.

iphone 7 baksida alla färgerDet ryktades om mer högupplöst skärm (1920 x 1080 kanske?), skärm som går ända ut till kanten, böjd skärm. Kanske skulle hemknappen integreras i skärmen? Något slags ny design skulle det ju i alla fall bli. Apple designar ju “alltid” om iPhone vartannat år och uppgraderar innehållet året mellan.

Artikeln fortsätter under annonsen


Nej, inte 2016. Apple lanserade i princip inte en iPhone 7, utan en iPhone 6S 2. Den stora designförändringen är att iPhone 7 är vattentålig (IP67) och att hörlursuttaget inte finns kvar längre! Det följer med hörlurar som kopplas in i lightning-kontakten (laddkontakten) och en adapter för den som vill använda egna hörlurar med 3,5 mm kontakt.

Nyheter i iPhone 7

iPhone 7 har också snabbare processor, bättre kamera med optisk bildstabilisering, stereoljud och något bättre batteritid än iPhone 6S. iPhone 7 har inte fullt stöd för NFC och kan tyvärr inte läsa NFC-taggar (den intresserade läser mer om NFC i iPhone 7 här på engelska).

Mer spännande än så blev det inte. iPhone 7 är förstås en fantastiskt bra telefon, men den väcker inte något riktigt habegär för den som äger en iPhone 6S idag.

Anser Apple att designen på iPhone nu är perfekt? Eller börjar de få idétorka?

2 comments for “iPhone 7 är en vattentät besvikelse

    • Hej Anonym!
      Tråkigt att du känner så. Jag upplever inte själv att sidan har obalanserad mängd reklam? Om det är någon reklam du tycker är “för mycket” eller finner störande får du gärna vara mer specifik, så ska jag kolla om det är något som kan förbättras.
      Målet är att innehållet ska vara relevant och hålla god kvalité. Annonser behövs för att finansiera driften av sidan. Det är inget överflöd av pengar som kommer in den vägen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *