iOS 7 finns att ladda ner nu

iOS 7 finns sedan några timmar att ladda ner för den som vill vara tidigt ute. En stark rekommendation är att du gör en komplett backup på din iPhone innan du uppdaterar till iOS 7. Observera att du inte får ha en för gammal modell av iPhone, iPad eller ipod touch för kunna använda iOS 7. När det gäller iPhone är det iPhone 5 (och nyare), iPhone 4S och iPhone 4 som kan köra iOS 7. Däremot inte iPhone 3G och 3GS, första versionen av iPad och äldre modeller av ipod touch.

iOS 7 är nytt och annorlunda – Uppdatera direkt eller vänta lite?

iOS 7 innehåller många nya funktioner, men du bör vara medveten om att iOS 7 ser helt annorlunda ut än iOS 6. Enligt de första rapporterna kan iOS 7 möjligen också använda en aning mer batteri (historiskt sett ett vanligt problem i de första versionerna av ett nytt iOS). Ett tips är att du läser Gizmodos intryck av iOS 7 innan du uppdaterar. I videos nedan kan du se hur iOS 7 ser ut. På IDG finns en bra sammanfattning av de nya funktionerna i iOS 7.

Artikeln fortsätter under annonsen


 

1 comment for “iOS 7 finns att ladda ner nu

  1. Efter uppdateringen på min iPhone 4S så funkar inte vissa knappsatser. Dvs de jag använder när jag skriver sms, inlägg i facebook, när jag ska logga in på banken… det känns ju verkligen mörkt. Ej fått nån hjälp via Apple, och jag har startat om mobilen ett antal gånger..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.