Intresseanmälan för iPhone 4 finns här

Nu har de svenska mobiloperatörerna börjat ta emot intresseanmälan för iPhone 4. Observera att detta inte är förbeställningar, utan man anmäler sig för att få snabb information om när iPhone 4 finns att köpa och till vilka priser m.m.

Intresset för iPhone 4 kommer vara väldigt stort i början. Efterfrågan kommer med all sannolikhet vara större än tillgången i flera veckor eller kanske rentav i månader? Vill du vara bland de första med en iPhone 4, så kan det alltså vara en bra idé att hålla sig uppdaterad om operatörernas erbjudanden.

Artikeln fortsätter under annonsen


Anmäl ditt intresse för iPhone 4

Jag har surfat till operatörernas hemsidor och anmält mitt intresse hos alla! Här listar jag djuplänkarna som tar dig till intresseanmälningen hos Telia, Tre, Telenor, Halebop och Tele2.

Fotnot: Halebop brukar vara ett prisvärt alternativ, de säljer iPhone 3GS nu, men har inte ännu publicerat information om iPhone 4 på sin sajt. Lämna gärna en kommentar nedan om du hittar något om iPhone 4 hos Halebop.

Uppdatering 2010-07-08: Halebop-länk inlagd. Har pekat om Tre-länken till korrekt sida hos Tre. Tre bytte av någon anledning nyligen adress till sin intresseanmälan, dessutom UTAN att peka om den gamla länken till den nya. För mig helt obegripligt…

Uppdatering 2010-07-13: Tele2-länk inlagd.

Uppdatering 2 2010-07-13: Comviq-länk inlagd.

5 comments for “Intresseanmälan för iPhone 4 finns här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.