Hur snabb är din sajt? Och hur kan den bli snabbare?

Funderar du på hur snabb din sajt eller blogg är? Då tycker jag du ska testa sajten gtmetrix.com. Då får du ett oberoende mått på hastigheten och även en del tips om hur du kan snabba upp sajten.

Ett annat tips är Googles page speed, som också ger en del nyttiga tips om hur sajter kan bli snabbare. Observera att Googles värde inte säger hur snabb sajten är, utan hur stor potential det finns att göra sajten snabbare!

Artikeln fortsätter under annonsen


1 comment for “Hur snabb är din sajt? Och hur kan den bli snabbare?

  1. Har ingen aning om det är här jag ska tävla om skelettskalet! Jag ville bara säga det att skalet är märkt för mig! Jag jobbar med döden hela dagarna på stockholms kyrkogårdsförvaltning och vad vore inte bättre än denna typ av skal till mig! Döbra skal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.