Går naken till jobbet om Caroline af Ugglas vinner

Min svåger har dragit till med ett vågat löfte. Om Caroline af Ugglas vinner melodifestivalen imorgon, så har han lovat att gå naken till jobbet på måndag. För säkerhets skull har han dokumenterade han sitt löfte genom att chatta med Caroline via GP (här fanns en länk tidigare, men GP verkar ha tagit bort sidan).

“Fredrik: Hej Caroline! Jag gillar din låt, men har faktiskt lovat att gå naken till jobbet på måndag om du vinner i morgon. Är det någon risk med det löftet tror du?

Caroline: Snälla, snälla rösta nu mer än vad ni tänkt från början. Så vi alla kan göra Fredriks kollegor en tjänst! 🙂 Löftet ligger inte i mina händer, det ligger i telefonernas händer. Men jag håller mitt löfte att jag ska göra mitt bästa. Eller i ditt fall sämsta… Shit, nu blir jag nervös…”

Tydligen gäller löftet även om Ernman vinner. Extra spännande blir det, då båda dessa låtar är med bland favoriterna på bland annat Expekt.

Artikeln fortsätter under annonsen


En av Fredriks kollegor kontrade med att lova samma sak, om HEAT vinner.

Själv tycker jag HEAT har en riktigt bra låt. Kan nu tänka mig att lägga några extra röster på den, med tanke på Fredriks kollega. 🙂

Länkar och videos för alla finalbidragen i melodifestivalen 2009 (SVT play)

Måns Zelmerlöw – Hope and Glory

Caroline af Ugglas – Snälla, Snälla

Agnes – Love Love Love

H.E.A.T – 1000 Miles

Emilia – You’re My World

Alcazar – Stay The Night

Sarah Dawn Finer – Moving On

E.M.D. – Baby Goodbye

Sofia – Alla

Molly Sandén – Så vill stjärnorna

Malena Ernman – La Voix

2 comments for “Går naken till jobbet om Caroline af Ugglas vinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *