Fstream 1.0.1: Problem efter uppdatering, nu löst!

En bloggläsare rapporterade tidigare i en kommentar till mitt tidigare inlägg om Fstream och SR Internetradio, att han haft problem efter att ha uppdaterat Fstream på sin iPhone. Igår uppdaterade jag själv Fstream på min iPhone till version 1.0.1. Plötsligt fungerade det bara att streama över WLAN, Fstream fungerade alltså inte via mobilnätet (EDGE/3G). I den nya versionen har det tillkommit en inställning under menyn More -> Don’t use cellular network. Denna är påslagen som standard visade det sig. Jag kryssade bort den, men det fungerade fortfarande inte. Först efter att ha stängt av och satt på min iPhone igen fungerade Fstream via mobilnätet.

2 comments for “Fstream 1.0.1: Problem efter uppdatering, nu löst!

  1. jag läste någonstans att problemen som uppstod i samband med uppdateringen – det vill säga att programmet inte “connectar” överhuvudtaget – kan lösas genom att använda 3G före man sätter igång fstream. så, sätt igång safari och hämta en websida och gå sedan till fstream så ska det inte vara några uppkopplingsproblem. det funkar utmärkt för mig, och jag kunde som sagt var knappt lyssna på radio med fstream tidigare.

  2. Anders – du går på vatten. Jag har P1 i den bästa mobile någonsin. Fick också både stänga av luren och sätta igång safari innan den connectade. Kan kanske bero på att den hittar ett wifi nätverk och man får inte valet att välja bort det som man får i safari.

    Tack iallafal, snart är det spanarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *