Företag som levererar innan jul?

Det börjar dra ihop sig till jul. Denna härlig period, men tyvärr ofta fylld av stress och julklappsångest in i det sista. Ett smidigt sätt att lösa problemet är att köpa julklappar på nätet. Skivor, filmer, böcker, kläder, skönhetsprodukter, ja det finns många julklappar som enkelt och snabbt kommer hem via posten. Har själv goda erfarenheter av Adlibris som säljer böcker på nätet. Stort utbud av böcker, korrekta lagersaldon och håller vad de lovar när det gäller leveranstider! Inte minst viktigt såhär i julklappstider.

Förra året hamnade nämligen min syrra i bekymmer (och jag som snällt åtog mig att beställa). Vi skulle beställa en HIF-halsduk till min svåger. Det gick åt skogen, minst sagt. Vi beställde i början av december och leverans garanterades innan jul, men inget paket dök upp. Trots otaliga mail till flera olika personer, inget svar alls från Sports & profile som skötte webbshopen. Den 11 februari dök halsduken till slut upp. Då hade sports & profile fortfarande INTE svarat på ett enda mail…

Artikeln fortsätter under annonsen


Min svåger blev till slut nöjd och glad, för vi fick en gratis keps på köpet, plus att sports & profile skickade en extra halsduk. Men sport & profiles leveransgaranti var alltså inte mycket att hänga i julgranen. De lyckades heller inte meddela att ett leveransproblem förelåg. Mer om problemet med leveransen från sports and profile.

Idag kom ett nyhetsbrev från HIF:s webbshop. “Julklappstips från Helsingborgs IF! 15 december är sista beställningsdatum för leverans till JUL”.

Är nu lite sugen att mail tillbaka och fråga om de avser leverans till julen 2008 eller 2009… 😉

Så väljer du mellan Sports & profile och Adlibris, så är valet lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *