Extremt litet och snabbt USB-minne från SanDisk

SanDisk ultra fit usb 3.0 - USB-minneLetar du efter ett extremt litet och snabbt USB-minne, så kan SanDisk ultra fit med USB 3.0 vara värt att kika närmare på. Vill du skydda dina privata filer så skickar SanDisk också med sin programvara Secure access, som gör det möjligt att kryptera filer med ett lösenordsskydd.

Största fördelen med det här USB-minnet är storleken. Du kan ha minnet i datorn hela tiden, utan att det är i vägen. Det finns också ett litet hål, så du kan fästa minnet i en tråd/snöre (hade varit trevligt om SanDisk skickat med någon nyckelringshållare. Någon som har tips var man köper?). Jag har testat att kopiera stora filer fram och tillbaka, knappast något vetenskapligt test, men för att vara ett USB-minne* så känns prestandan bra.

Artikeln fortsätter under annonsen


Finns det någon nackdel då? Jo, de som har stora händer eller är lite äldre kan nog tycka att det här USB-minnet är för litet att hantera. Locket till minnet är också lite “pilligt” att ta av. För den som vill ha ett snabbt minne, men i större fysisk storlek, så kanske ett Cruzer extreme eller liknande minne är ett bättre alternativ?

En kul detalj är att USB-minnet har en liten röd diod, som pulserar svagt när minnet inte används (när inte data läses/skrives).

*) Man blir bortskämd med SSD. 🙂

SanDisk ultra fit usb 3.0 - I macbook proSanDisk ultra fit usb 3.0 - Förpackning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *