Exportera och importera iPhone-kontakter enkelt

my contacts backup screenshotDe flesta synkroniserar nog sina iPhone-kontakter med iTunes, Google contacts eller iCloud. Synkroniserar man med iTunes är det lätt att bevara gammal information vid byte av iPhone. Men det kan finnas tillfällen när man bara vill exportera kontakterna från sin gamla iPhone och importera kontakterna på sin nya. Eller kanske importera kontakterna på en Android-telefon?

My contacts backupSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till My contacts backup i App store? är en smidig app som löser problemet med export och ger dig två alternativ för att exportera alla dina kontakter:

Artikeln fortsätter under annonsen


  • Export till en vCard-fil (.vcf) – Mailas som bifogad fil, till dig själv eller någon annan. .vcf-filen kan sedan enkelt importeras, genom att klicka på den i Mail på iPhone. Se bilden till höger.
  • Export till Excel (.csv) – Knappast användbar för import, men kanske bra för att skriva ut listor med telefonnummer?

Jag har testat appen för att exportera kontakterna från min iPhone 4S och därefter importera dem på min iPhone 5. Den fungerade utmärkt.

Gratisversionen av appen kan exportera upp till 500 kontakter. Har du fler kontakter än så, då är det PRO-versionen som gäller.

App store: My contacts backupSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till My contacts backup i App store?My contacts backup PROSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till My contacts backup PRO i App store?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *