Din villa och din trädgård 2008, mässa på Åby travbana (Göteborg)

Imorgon ska jag gå på mässan Din villa och din trädgård (uppdatering 2009-10-25: numera Hem och villa om jag förstått rätt), som i år håller till på Åby travbana i Göteborg. Främst ska jag leta efter nya smarta sätt att ta död på eller bli av med mördarsniglar.

Eftersom jag driver en sajt om nematoder och mördarsnigelbekämpning, så är det alltid intressant hålla sig uppdaterad inom området. Vad jag förstått så är den bästa metoden mot mördarsniglar att kombinera flera olika åtgärder. Nematoder (rundmaskar) är en metod som sägs fungera bra om man börjar behandla tidigt på säsongen. Dock biter inte nematoder på stora sniglar. Därför bör man kombinera med flera olika åtgärder t.ex. egenbyggd ölfälla eller en smart stavliknande käpp med en snigelgiljotin.

Artikeln fortsätter under annonsen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.